Izbori 2024

Direktno.rs

09. 05. 2024. 11:22 7

"SNS angažovao policiju za svoju kampanju od vrata do vrata"

"Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) upozorava da Bečej prednjači sa izbornim marifetlucima i da se predizborna kampanja odvija u nemogućim uslovima u kojima je SNS angažovala čitav državni aparat da spreči izbornu listu naše stranke da izađe na izbore. Vrhunac zlupotrebe opštinskih i republičkih resursa je što je vlast angažovala čak i policiju da obilazi građane koji su potpisali za našu izbornu listu i da ih ubeđuje da drugi ne slede njihov primer, uz nemušto obrazloženje da je "neko" prijavio da su uzimali novac za potpis", navodi se u saopštenju POKS-a.

- Toliko se govorilo o poboljšanju izbornih uslova prethodnih meseci, a posle svega dobili smo u Bečeju i ne samo tu, nikad goru situaciju, da vlast koristi poluge moći da u ovoj maloj sredini gde se svi poznaju preti i zastrašuje svakoga ko želi da potpiše podršku našoj izbornoj listi. Oni koji bez obzira na pretnje gubitkom posla ili sukobom sa raznim inspekcijama podrže našu listu, sutra im dođe policija da uzima od njih izjavu da li su to učinili za novac ili nisu. Bez obzira što dobiju odgovor od svakog da je to besmislica, oni i dalje nastavljaju. Sa javnim ciljem da zastraše naše glasače - rekao je predsednik POKS-a i narodni poslanik Vojislav Mihailović, te je dodao:

- Sramno je ponašanje lokalnih SNS moćnika koji očigledno samo prate ponašanje svog lidera, njegovo širenje mržnje, arogancije i agresije u našem društvu.

- Do koje mere naše društvo klizi u dikataturu i tiraniju govori podatak da aktivisti SNS, kao u filmu "Balkanski špijun" sakriveni iza drveća špijuniraju i slikaju ko ulazi u naše kancelarije da potpiše za našu izbornu listu i izveštavaju svoje partijske šefove. Bečej nije jedina sredina koja ima ove probleme, to zaista nisu izbori nego farsa koja služi da se gazdama ove vlasti sa zapada pokaže da i u Srbiji postoje izbora. Bez obzira na sve, naša izborna lista će skupiti dovoljno potpisa da izađe na izbore i u Skupštini Bečeja bude borac za interese građana i bude svetionik demokratije - zaključio je Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati