Poznati

Direktno.rs

11. 03. 2021. 16:28 0

Sud odbio žalbu: Severina mora da plati kaznu od 20.000 evra

Nastavljaju se finansijski problemi hrvatske pevačice Severine Kojić, kojoj je krajem prošle godine finansijska agencija FINA u Hrvatskoj izdala nalog za prinudnu naplatu u iznosu od oko 150.000 kuna, odnosno oko 20.000 evra.

Prinudnu naplatu joj je odredio sud jer nije na vreme vratila hrvatsku putovnicu, tojest pasoš, maloletnog sina Aleksandra bivšem vanbračnom partneru i ocu deteta, biznismenu Milanu Popoviću.

Rešenje o prinudnoj naplati doneo je Opštinski građanski sud u Zagrebu u junu prošle godine, a viši sud odbacio je Severininu žalbu i potvrdio ga. U odluci je stajalo da Popoviću, ako pevačica ne postupi po rešenju, mora da plati 1.000 kuna, odnosno oko 133 evra, za svaki dan zakašnjenja.Nije to prva kazna koju je sud odredio Severini jer nije postupila po sudskoj odluci. Naime, zagrebački sud je u junu prošle godine izrekao pevačici novčanu kaznu u iznosu od 5.000 kuna, odnosno oko 666 evra, jer je i nakon sudske zabrane objavila fotografiju sina na svom Instagram profilu. Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će sledeći pu, ako objavi fotografiju sina na društvenoj mreži, kazna biti 10.000 kuna, odnosno oko 1.333 evra.

Severina i Popović još se spore na sudu kod kojeg će roditelja dete živeti. Zagrebački sud je u novembru 2019. doneo nepravosnažnu presudu prema kojoj će dečak da živi s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Seve se na nju žalila, a splitski sud još nije rešio njenu žalbu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati