Srbija

Direktno.rs

29. 04. 2024. 11:33 0

Spirić (SSP): Više javno tužilaštvo štiti lokalne kabadahije

"Inertnost Višeg javnog tužilaštva u rešavanju slučaja pretnji trudnoj Danieli Mihajlović, sa Fejsbuk profila pod imenom Vladimira Zaharijeva, skandalozna je. Okretanje glave više od godinu dana dokaz je da tužilaštvo podržava nasilnike, samo zato što su deo korumpiranog sistema", izjavila je narodna poslanica i predsednica leskovačkog odbora SSP-a Jelena Spirić.

- Očigledno je da se iza ove neaktivnosti tužilaštva krije svesna zaštita lokalnih šerifa poput Zaharijeva. Za njih to što je trudnici prećeno jezivim rečima "kopile će ti na usta izvaditi" nije bilo dovoljno da se slučajem pozabave istog trenutka. To znači da je predsednik opštine Bosilegrad samo jedan od nameštenika i poslušnika vlasti, koji se koristi za završavanje koruptivnih poslova i stvaranje jednoumlja - dodala je Spirić i zaključila:

- Više javno tužilaštvo nije ispunilo svoju dužnost prema trudnoj Danieli već je, ignorisanjem pretnji prema nekom ko drugačije misli, samo otkrilo da služi vlasti. Potvrdilo je da su čak i lokalni moćnici iznad zakona, a da vlast postaje pretnja svakom neistomišljeniku. Ukoliko ubrzo ne reaguje, VJT postaje saučesnik u gušenju pravde i povinovanju jednom čoveku, što je Srbiju i dovelo do propasti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati