Hronika

[ Izvor: Jugmedia ]

07. 05. 2024. 18:12 2

Vozio pod dejstvom kokaina, u autu bilo dete (9)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, tokom praznika, isključili su iz saobraćaja 83 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i devet pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola u okolini Niša zaustavila je vozače automobila "volvo" (51), "opel" (29) i "fijat" (60) koji su upravljali vozilima sa 1,99, 1,92 i 1,57 promila alkohola u organizmu.

Policija u ovom gradu zatekla je i tridesetosmogodišnjaka koji je upravljao "folksvagenom" pod dejstvom kokaina, dok je u vozilu prevozio devetogodišnje dete, kao i vozače "folksvagena" (34) i "tojote" (43) koji su vozili pod dejstvom amfetamina.

U Nišu su zaustavljeni 27-godišnji i 28-godišnji vozači "fijata" i "opela" pod dejstvom kokaina i marihuane, kao i vozači "folksvagena" (23) i "tojote" (48) pod uticajem marihuane.

U Merošini policija je iz saobraćaja isključila 29-godišnjaka koji je vozio "sitroen" pod dejstvom benzodijazepina i 24-godišnjaka koji je vozio "reno" pod dejstvom marihuane.

Takođe, patrole u Aleksincu i okolini ovog mesta zaustavile su vozače automobila "alfa romeo" (50) i "fijat" (59) koji su odbili da se podvrgnu alkotestu.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Kako prenosi Jugmedia, tokom praznika, na području Policijske uprave u Nišu otkriveno je ukupno 3.145 vozača koji su učinili prekršaje, od kojih je 2.366 prekoračilo ograničenje brzine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati