Hronika

Direktno.rs

10. 03. 2021. 13:49 27

Tepić: Vučić nije prisluškivan, upao je na mere dok se dopisivao sa kriminalcem i ekstremistom Mišom Vacićem! (VIDEO)

Aleksandar Vučić tvrdi da je nedeljama nelegalno prisluškivan. Gospodo, on uopšte nije bio meta prisluškivanje, nije bio na meramama, nije bio cilj neleganih radnji, već je on upao na meru legalnog prisluškivanih sumnjivih lica za ekstremizam i kriminalaca. On i Andrej, njegov brat mnogo češće, bili su u svakodnevnoj vezi sa Mišom Vacićem - kaže Marinika Tepić, potpredsednik Stranke slobode i pravde pokazujući papire o ovim navodima.

Ona je dalje navela, pokazujući papire policajaca uzbunjivača:

- Vučići su upali na te mere, zato što su komunicirali pozivima i porukama, sa licem koje se zove Miša Vacić. On je prisluškivan od 2017. godine, ispostaviće se da je imao i nelegalno oružje. Dakle, reč je o kriminalcu. Nije mu oduzeto oružje, zato što je utvrđeno da su Vučići sa Vacićem u porodičnim i prijateljskim odnosima. Vacića plaća Vučić uz reči: Mene će Vučić da plaća da sedim kod kuće.

Tepić je dalje nastavila:

- E, tako su upali na mere legalnog prisluškivanja. Komunicirali su sa inkriminisanim osobama, koji su bili na merama. Tako su upali na mere i 1.572 puta i sa drugim licima. Vučić ističe: "Da mu rade o glavi, pripremaju atentat", ne, već zato što su se dopisivali i zvali kriminalce, koja su imali probleme sa zakonom. Dakle, prepoznaje se glas Vučića, nije bio na merama, već komunicira sa kriminalcima.

Na kraju je Tepić zaključila:

- Njegove manipulacije dokazuje i činjenica da niko nije suspendovan, ili je pokrenut postupak. I gde to postoji na svetu, da jedan predsednik se zivka i razmenjuje poruke sa čovekom koji je optužen za ektremizam.
Dosta više da nas pravite budalama. Svi smo krivi, osim Aleksandar Vučić, koji uporno od sebe dželata pravi žrtvu, da bi sebe neutralisao i njegovog brata. A pomagao je, davao pomoć, finansirao grupu Veljka Belivuka i sada ekstremiste. Niko ne ruši državu, to su njegove manipulacije. Štitio je, gajio, finansirao kriminalce, pravio od njih batinu. I ovaj manevar služi da se neutrališe odgovornost braće Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 27

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati