Košarka

Direktno.rs

07. 05. 2024. 15:51 1

"MVP je nadigran": Legendarni as otpisao Jokića

Čarls Barkli, legendarni bivši NBA košarkaš, otpisao je Nikolu Jokića i njegove Denver Nagetse u borbi za finale Zapadne konferencije protiv Minesote Timbervulvs.

Denver gubi sa 2:0 u seriji nakon što je poražen u obe utakmice kao domaćin. Naredne dve utakmice igraće se u Mineapolisu.

Ekipa koja stigne do četiri pobede obezbediće plasman u finale konferencije.

- Momentum je jako važan u plej-of seriji. Što se toga tiče, Denver ne igra šampionsku košarku ni sada, nije je igrao ni u prethodnoj rundi. Protiv Lejkersa su mogli da igraju pod kočnicom, što protiv najbolje odbrane u regularnom delu i plej-ofu nije moguće. Nema šale sa njima. Biće teško, pritisak je na Denveru. Minesota igra dobro kod kuće i svi znaju svoju ulogu. Nadigrali su ih i nadjačali. Očekujem da vidimo isto u trećoj utakmici - kazao je Barkli.

Ne veruje u aktuelnog šampiona.

- Ovo je gotovo. Minesota je bolja od Nagetsa. Denver nema prednost nigde na terenu. MVP je nadigran. Pred početak sezone nisam verovao u Minesotu, naveli su me da se predomislim. Pobediće u ovoj seriji. Oni su tu za ozbiljno. Imaju tog posebnog tipa. On prerasta iz buldoga u vuka. Momci ga slede i on ih vodi. Jokić nije "taj" u ovoj seriji. Minesota je ozbiljna i počistiće Nagetse - prognozirao je Barkli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati