Košarka

Direktno.rs

05. 05. 2024. 08:30 2

Ameri zbog Jokića preispituju pravila košarke (VIDEO)

Nikola Jokić je odigrao veoma dobar meč protiv Minesote na domaćem terenu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Denvera.

Iako je centar iz Sombora upisao 32 poena, devet asistencija i osam skokova, uz sjajnog Entonija Edvardsa i pomoć Karla Entonija Taunsa, Majka Konlija i Naza Rida Minesota je došla do pobede u prvoj utakmici polufinala Zapadne konferencije.

Ipak, Jokić je još jednom oduševio potezima, a jedan od njih je i roling ispod koša kojim je na kraju prevario najboljeg šestog igrača lige Naza Rida.

Došao je do poena na kraju Jokić, a bacio je Amerikance u dilemu. Da li sme da se uradi ono što je on uradio, tačnije da li je možda pravio grešku u koracima?

- Jokić demonstrira legalni potez na jednoj nozi. Nemojte da zaboravite da možete da podignete nogu na kojoj pivotirate ako šutirate ili dodajete sve dok se ona ne spusti do završetka poteza. To je tako na svim nivoima košarke - napisao je jedan korisnik društvene mreže "X" kako bi objasnio situaciju.

Ubrzo je nastavljena polemika pošto se javio veliki broj onih koji smatraju da Jokić u ovoj situaciji ipak jeste pogrešio.

Oni pokušavaju da objasne i "odbrane" svoj stav, a ima i onih koji razmišljaju potpuno drugačije, pa poručuju čak da je Srbin u ovoj situaciji napravio faul u napadu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati