Košarka

[ Izvor: Mediji ]

07. 03. 2024. 07:04 0

Bogdanović nosio Atlantu do pobede

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je sjajnu noć u NBA ligi i bio je jedan od dvojice najefikasnijih u pobedi Atlante nad Klivelndom rezultatom 112:101!

Bogdanović je meč završio sa 23 poena, koliko je imao i Sadik Bej, a uz to je dodao još i šest asistencija i dva skoka za 36 minuta.

Šutirao je 8/15 iz igre, pogodio je sva četiri slobodna bacanja, ali i tri trojke iz osam pokušaja i tako nastavio niz od 71 meča na kojima je barem jednom bio precizan za tri. I dalje je Kajl Korver prvi sa 127 što se tiče franšize.

Imali su Hoksi prednost od 73:52 u trećoj četvrtini, najveću na meču, da bi Kavsi okrenuli i poveli sa 89:87. Od momenta kada je na semaforu stajalo 93:93, Atlanta više nije ispuštala prednost i serijom 7:0 praktično je rešila pitanje pobednika.

Pomenuti Bej je uz Bogdanovića imao 23 poena, a dodao je još i osam skokova. Dežuoente Marej je imoa 18 poena i devet asistencija, dok je Deandre Hanter ubacio 17.

Džeret Alen je bio najbolji u redovima Hoksa, jer je meč završio sa 18 poena i 19 skokova. Ajzak Okoro je dodao 17, Garland je brojao do 15, Levert, Porter i Nijang su ubacili po 13.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Medijska indoktrinacija

Zoran Živković [27.05.2024.]




Video dana

Efikasno hlađenje

Anketa

Ko je kriv za sve učestalije nasilje u Srbiji?

Rezultati