Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

10. 05. 2024. 11:35 0

Frka u Fenerbahčeu zbog Bate Mirkovića

Fenerbahče je, kako sada stvari stoje, miljama daleko od titule prvaka Turske. Galatasaraj je na prvom mestu, sa šest bodova više tri kola pre kraja.

Do kraja šampionata Fener će najpre ugostiti Kajzerispor, potom ide na noge upravo Galatasaraju, a na kraju će igrati protiv Istanbulspora.

Očekivanja su bila mnogo veća, ali će Fenerbahče ove sezone očigledno ostati bez trofeja. Tanka nada u prvenstvu još uvek postoji, u Kupu Turske Fenerbahče je eliminisan u četvrtfinalu od Ankaragučua, a u četvrtfinalu Lige konferencije od Olimpijakosa.

Pred meč protiv Kajzerija turski mediji naveliko pišu o detaljima razgovora vedeta tima, Edina Džeka i Dušana Tadića sa prvim čovekom kluba Alijem Kočom.

Prema tim navodima, zvezde reprezentacije Bosne i Hercegovine i Srbije u razgovoru sa predsednikom Fenerbahčea došli su do zaključka da bi stručni štab trebalo pojačati sa još jednim čovekom sa Balkana, upravo zbog lakše veze sa igračima sa tih prostora.

Navodno, izbor je pao na Zorana Baticu Mirkovića, koji je u periodu od 2000. do 2003. godine igrao za Fenerbahče i osvojio prvenstvo sa ovom ekipom, ponuđen je Kartalu.

Ipak, trener istanbulskog tima taj predlog je odbio, pa je navodno zbog toga došlo do napetih odnosa između njega i Džeka, Tadića i još nekih igrača. Kako dalje prenose Turci, upravo je tada krenula agonija Fenerbahčea, praćena znatno lošijim rezultatima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati