Fudbal

Direktno.rs

06. 05. 2024. 22:23 1

Preokret Al Hilala - Mitar strelac, titula na vidiku (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala ostali su neporaženi i posle 30 odigranih utakmcia u šampionatu Saudijske Arabije i sve su bliže da i matematički obezbede titulu prvaka. Ekipa u kojoj igraju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić večeras je u velikom derbiju savladala je trećeplasirani Al Ahli posle preokreta sa 1:2.

Poveo je domaćin posle pola časa igre. Alan Sent-Maksimen je snažno šutirao sa distance, golman Al Hilala samo odbio loptu do Firasa Al-Buraikana kome nije bilo teško da zatrese mrežu lidera.

Gosti su stigli do izjednačenja u 52. minutu. Brazilac Malkom je odličnim centaršutem pronašao Mitrovića, koji je u skoku nadvisio jednog defanzivca domaćih i glavom pogodio gol Al Ahlija.

Do nove 23. uzastopne titule u šampionatu Al Hilal je došao minut pre kraja golom Malkoma. Brazilac je primio loptu na svojoj polovini, protutnjao kroz "šuplju" odbranu domaćina i postigao gol vredan tri boda.

Tako Al Hilal samo još matematički nije overio osvajanje titule prvaka Saudijske Arabije. Lider u prvenstvu ima 12 bodova više od prvog pratioca Al Nasra na četiri kola pre kraja i samo čudo ga može odvojiti od već viđene šampionske proslave.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati