Fudbal

Direktno.rs

19. 04. 2024. 12:36 0

Marković: Da nastavimo niz bez poraza protiv Zvezde

Fudbaleri Partizana u subotu od 18 časova gostuju Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju, a kapiten crno-belih priželjkuje da njegova ekipa nastavi niz mečeva bez poraza protiv velikog rivala.

- Na nama je da se maksimalno pripremimo za sutrašnju utakmicu, imamo još popodnevni trening da budemo fokusirani i spremni da sutra damo sve od sebe i da nastavimo niz bez poraza od Zvezde. Sigurno neće biti lako, oni su kvalitetna ekipa, ali ćemo probati da se maksimalno pripremimo i ostvarimo pobedu - kazao je Marković na konferenciji pred utakmicu.

Male su šanse da će na stadionu "Rajko Mitić" biti iznenađenja, što kadrovski, što taktički, pošto se ekipe posle dva derbija, odnosno jedne pobede Partizana 2:1 i jednog remija 2:2, već dobro znaju.

- Pa da, teško je da bude iznenađenja. Što se tiče prekida, odmah posle prošlog derbija smo pričali o svim situacijama koje smo imali, ali smo bili s igračem manje 20, 25 minuta. Tada smo se povukli i oni su imali dosta kornera. Mislim da će sutra biti drugačija utakmica. Imamo još danas da se pripremimo i fokusiramo na meč.

Uvertira za njega i saigrače nije bila najbolja, pošto je Partizan u prošlom meču poražen od Čukaričkog na Banovom brdu sa 3:2, golom Bojice Nikčevića u 94. minutu.

- Sigurno da nije lep osećaj izgubiti utakmicu pred derbi, pričali smo o tome i pričamo već nekoliko dana o toj utakmici na Banovom brdu i pokušavamo kroz trening da ispravimo ono što nije bilo kako treba. Nadam se da ćemo ispraviti sve greške i da ćemo sutra izgledati onako kako treba da izgledamo - zaključio je Marković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati