Politika

[ Izvor: Mediji ]

01. 05. 2024. 15:27 8

Novaković pokazao sliku Vučevića sa Snajperom, Brnabić ga udaljila sa sednice

Tokom govora mandatara za sastav nove Vlade Miloša Vučevića i izlaganja ekspozea, ispred njega je došao poslanik iz Narodnog pokreta Borislav Novaković koji je pokazao Vučevićevu fotografiju sa kriminalcem Slobodanom Milutinovićem Snajperom. Novaković je to učinio u trenutku kad je Vučević govorio o načinu kako će se nova Vlada Srbije boriti protiv kriminala i korupcije...

Uprkos tome što je Novaković govorio o njegovim vezama sa Snajperom, Vučević nije prekidao čitanje ekspozea, a u tome ga nije omela ni sugestija predstavajuće Ane Brnabić koja ga je zamolila da se zaustavi kako bi se obratila Novakoviću.

I dok je Vučević čitao ekspoze, došlo je do manjeg obračuna između bivšeg poslanika DS i preletača u redove SNS Radoslava Milojičića Kene i Novakovića. Bivši član demokrata pokušao da pocepa fotografiju koju je pred Vučevića izneo Novaković, ali je uspeo samo delimično u toj nameri.

Nakon toga, Brnabić je najpre izrekla opomenu samo Novakoviću, da bi desetak minuta kasnije izrekla opomenu i Keni.

I nije tu bio kraj, haos je nastavljen i posle toga, pa je Ana Brnabić, predsednica Skupštine, isključila Borislava Novakovića sa sednice.

- Izričem meru udaljenja sa sednice... Narodni poslaniče, imate usta, pa možete da pričate, nemate nikakvo pravo da prilazite mandataru i da ga fizički ugrožavate. Nemate nikakvo pravo da mu uskraćujete slobodu govora. Dužni ste da se odmah udaljite iz sale u kojoj se sednica održava. Hvala vam mnogo i doviđenja za vas - rekla je Brnabić dok se obraćala Novakoviću, a potom nastavila.

- Sram vas bilo, sram vas bilo i neka vas je sramota. Niko ne sme da prilazi bez pitanja u ovoj sali nikome - navela je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati