Izbori 2024

[ Izvor: Danas ]

20. 04. 2024. 10:39 16

Stranka Zajedno neće na izbore, Miketić isključen - on hoće

Stranka Zajedno kasno sinoć na stranačkim organima donela je odluku da isključi iz stranke Đorđa Miketića nakon njegove odluke da će gradski odbor te stranke izaći na beogradske izbore, saznaje Danas.

„Izjava Đorđa Miketića da inicijativni gradski odbor Zajedno izađe na beogradske izbore nije u skladu sa odlukom stranke. Na širem sastanku rukovodstva stranke doneta je odluka o bojkotu, koja je i izneta u javnost“, kaže za Danas Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno.

Dodaje da će Zajedno poželeti gospodinu Miketiću svu sreću na izborima.

„Ali ta aktivnost neće biti ispred naše stranke, budući da smo kasno sinoć izglasali da ga isključujemo iz našeg članstva“, navodi Stojkovićeva.

Miketić nije odgovarao na pozive i poruke, a ranije je iz gradskog odbora Zajedno saopšteno da su doneli odluku da će, ukoliko ne bude jedinstvenog stava unutar opozicije, izaći na gradske i opštinske izbore u Beogradu, jer ne žele da odustanu ni od jedne borbe, niti na terenu, niti u institucijama.

Gradski odbor stranke Zajedno 13. aprila doneo je odluku da će „insistirati na jedinstvenom stavu opozicije, jer je to najvažniji preduslov za oslobođenje grada Beograda od devastirajuće vlasti SNS-a“. Međutim, ako toga nema, izaći će na izbore.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati