Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2024. 16:00 1

Sud odbacio sve žalbe na izbore u Novom Pazaru

Gradska izborna komisija (GIK) u Novom Pazaru usvojila je rezultate lokalnih izbora u tom gradu pošto je sud odbacio sve žalbe na regularnost izbornog procesa.

Predsednik GIK Radoslav Milić kazao je da su ukupni rezultati lokalnih izbora ostali nepromenjeni, ali da i dalje nisu konačni.

- Svi učesnici izbora ponovo imaju pravo prigovora Komisiji u roku od 72 sata. Hoće li prigovora ponovo biti i šta će se dalje dešavati, ne možemo znati ništa više - naveo je Milić.

Na lokalnim izborima održanim 17. decembra, Sandžačka demokratska partija (SDP) osvojila je 19 odborničkih mandata, Stranka pravde i pomirenja (SPP) 12, Stranka demokratske akcije Sandžaka (SDA) 10, koalicija SNS-SPS pet, a Građanski pokret Sandžaka (GPS) jedan odbornički mandat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati