Izbori 2024

[ Izvor: Nova.rs ]

13. 12. 2023. 11:56 2

Zvezdina legenda poručuje: Olovku u ruke, da izglasamo novu vlast i spasimo Srbiju

Rukometna legenda Crvene zvezde Igor Butulija uputio je poruku građanima Srbije uoči izbora koji će biti održani narednog vikenda. U kratkom tekstu, dostavljenom portalu Nova.rs, on ističe da je olovka moć u rukama građana uz pomoć koje mogu da prekinu sve tenzije, ucene, lažna obećanja.

Poruku Igora Butulije, koji je nedavno potpisao i inicijativu "ProGlas", objavljujemo u celosti:

- 17.12. olovka pretstavlja moć našeg izbora za bolje sutra. Moć da prekinemo sve tenzije, ucene, lažna obećanja, agresiju, prostakluk, bahatost jednopartiskog sistema u našem društvu.

Beograđani, mi kao stanovnici najvećeg grada Srbije bi trebalo da pokažemo da mislimo svojom glavom i olovkom izglasamo novu vlast, koja ce izvući celu Srbiju iz straha i mraka. Da sela postanu oslonac gradovima, gradovi oslonac državi. Ono sto je važno da olovku shvatimo kao jednostavno rešenje za menjanje svake sledeće vlasti koja ne radi za interes naroda.

Mi određujemo vlast i ne može vlast nas da ucenjuje. Svako ko misli da njegov glas ne može ništa promeniti, nek se seti priče "Deda i repa" i shvati da složno i zajedno možemo da menjamo i napravimo novo pravednije, ispravnije društvo za nove generacije.

Zato 17.12. - olovka i svi na izbore - naveo je Butulija.

Podsetimo, nedavno se Butulija obratio otvorenim pismom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kog je opisao za lažnog navijača Crvene zvezde koji zloupotrebljava klub za sticanje političkih poena.

Moja poruka svim milionima iskrenih zvezdaša, navijača u zemlji i širom sveta glasi:

- Njemu lažnom zvezdašu, koji je sve ove godine zloupotrebljavao klub za svoju ličnu promociju, mi prvi moramo da kažemo dosta! Ne možete vi da budete iznad istorije našeg kluba koja postoji od 1945. Naša energija je uvek bila slobodarska - navodi se, između ostalog, u poruci Igora Butulije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Hvatanje bidermajera

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati