Svet

[ Izvor: Mediji ]

05. 05. 2024. 11:26 11

Srbin vozio bez tablica i bez dozvole, pa nemačku policiju pokušao da podmiti sa 50 evra

Vozač automobila iz Srbije pokušao je u sredu da podmiti federalne policajce na auto-putu A93 u Nemačkoj, nakon što su ga zaustavili jer su primetili da vozi bez registarskih oznaka. Nakon što je dao nesvakidašnje objašnjenje na pitanje zbog čega vozi neobeležen automobil, koje nemački policajci nisu prihvatili, pokušao je da ih podmiti sa 50 evra, a na kraju je završio iza rešetaka.

Još dok se srpski državljanin približavao policijskom punktu na auto-putu u nemačkoj oblasti Rozenhajm, saobraćajci su ugledali neobičan detalj - vozilo nije imalo registarske tablice. Na pitanje gde se nalaze, vozač je rekao da je automobil bio već previše skup kada ga je kupio u Austriji, pa kupovina registarskih oznaka, kako je rekao, nije bila opcija.

Istražitelji Federalne policije utvrdili su da automobil nije registrovan, niti osiguran, a takođe i da srpski državljanin nema vozačku dozvolu. Uz to, proverom je utvrđeno i da mu je dozvola ranije oduzeta zbog vožnje pod dejstvom alkohola u Nemačkoj. Pošto kod sebe nije imao ni pasoš, optužen je i da je ilegalno ušao u zemlju.

I tu nije bio kraj. Policija je u njegovom prtljagu pronašla i nekoliko grama kokaina, a testiranjem je utvrđeno da je i sam pod dejstvom tog narkotika.

Kada su ga suočili da brojnim optužbama, Srbin je pokušao da podmiti policajce sa 50 evra!

Pošto su odbili novac, policajci su priveli srpskog državljanina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati