Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 05. 2024. 18:15 28

Palma predložio da Jagodina bude kandidat za domaćina OI (FOTO)

- Jagodina će se kandidovati za narednu Olimpijadu, poručio je Olimpijskom komitetu Srbije na izbornim mitingu u selima Siokovac i Deonica lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma - ovako je glasila vest od pre deset godina.

- Čekajući najveću razvojnu šansu u istoriji Srbije, EXPO 2027, zbog koje će se milijarde državnih para potrošiti netransparentno mimo Zakona o javnim nabavkama, da ne zaboravimo i ovu podjednako razvojnu šansu. Izdrži, legendo! Izdrži, budžetu Srbije - napisao je na svom nalogu na društvenoj mreže Iks, narodni poslanik i generalni sekretar Stranke slobode i pravde, Peđa Mitrović.

Mitrović je tako podsetio na jedan u nizu bisera pripadnika režima izgovorenih u kampanji. Doduše, mi ne znamo da li je Marković stvarno predložio OKS da Jagodina bude domaćin Olimpijskih igara, ako jeste, red bi bio da nas čelni ljudi OKS-a obaveste koji su odgovor dobili od Međunarodnog olimpijskog komiteta.

Shodno tome da je Pariz za ovogodišnje Olimpijske igre izdovoji 4.38 milijardi evra, prema zvaničnim podacima, a da će Ekspo 2027 građane Srbije koštati mnogo više, ova Palmina ideja uopšte ne deluje tako loše po budžet Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati