Košarka

Direktno.rs

05. 05. 2024. 07:20 0

Jokić: Voleo bih da imam klona... (VIDEO)

Košarkaši Denvera su u prvom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije poraženi od Minesote sa 106:99, te su već na startu pretrpeli brejk, pa će u nastavku morati mnogo bolje ako žele da izbegnu eliminaciju.

Uz dobru partiju srpskog košarkaša Nikole Jokića Nagetsi su izgubili prednost domaćeg terena koju su imali i u noći između ponedeljka i utorka, kada ponovo budu domaćin Minesoti, biće izuzetno važno da pobede.

- Sjajna su ekipa. Talentovana. Pokazali su zbog čega su bili prvi na tabeli u većem delu ove sezone - rekao je Jokić nakon utakmice.

Novinari su ga upitali kako bi Denver trebalo da reši problem sa visokim igračima Minesote, nakon čega se Somborac našalio.

- Voleo bih da imam indentičnog klona, pa da izađem i odmorim, a da on igra. Onda se ja vratim svež sve i sve tako - rekao je i dodao:

- Zadovoljan sam šutevima koje sam uzeo. Neke sam pogodio, neke nisam, ali to je košarka. Pokušaćemo da ih pobedimo na sledećoj utakmici.

Minesotu je do pobede vodio sjajni Entoni Edvards sa 43 poena.

- Fantastičan igrač, specijalan košarkaš. Poštujem ga zbog svega što može da uradi na terenu. Treba da uživamo u protivniku koji je talentovan. Borićemo se do kraja. Ipak, Minesota nije samo Edvards, videli ste i ostale igrače koji su odigrali sjajno. Od Naza Rida, do Taunsa i ostalih momaka.

Podsetio je da se serija igra do četiri pobede i da je odigrana tek prva utakmica.

- Mislim da je to rečenica koju izgovaraju timovi koji izgube prvi meč. Bilo bi bolje da smo pobedili, ali i to je košarka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati