Horoskop

Direktno.rs

03. 05. 2024. 19:57 0

Tajni adut svakog znaka: Kome zavide?

Prema astrologiji svaki horoskopski znak ima ono nešto u čemu je bolji od drugih.

1. Najlepši horoskopski znak: Ribe

Oni su najlepši zbog svoje kreativnosti i saosećanja s drugima. Iako je i Vodolija jedan od najlepših horoskopskih znakova, niko tu lepotu ne nosi dobro kao Ribe. One imaju lepa stopala, prste i predivne oči.

2. Najšarmantniji: Devica

Devica jednostavno zna sa rečima i to je čini najšarmantnijim znakom, one su prirodno privlačne. Devica ima najzgodniji stomak i struk u bikiniju.

3. Najatraktivniji: Lav

Lav vlada srcem, a srce se nalazi u grudima. To bi moglo da znači da ćete neke od najlepših grudi moći da vidite upravo na Lavici. Kao najatraktivniji horoskopski znak, imaju puno samopouzdanja.

4. Najodvažniji: Ovan

Ovaj horoskopski znak svoju lepotu krije u inteligenciji i snažnom, lepom izgledu. Zbog svoje odvažnosti su često neodoljivi drugima.

5. Najosetljiviji: Vaga

Vaga ima nežnu lepotu. Jako su emocionalne i s njima morate pažljivo jer su osetljive i svašta ih pogađa. Vaga bi mogla da ima predivna leđa koja biste poželeli da masirate satima.

6. Najtajnovitiji: Bik

Bik je skrivena lepota. Osobine nežnosti i senzualnosti koje ima nešto su što čovek mora da "iskopa" kako bi ih otkrio. Žena Bik ima predivan i zavodljiv vrat. Način na koji okreće glavu ili podiže bradu je dovoljan da izludi suprotni spol.

7. Najupečatljiviji: Strelac

Spontanost Strelaca je nešto što je istovremeno zabavno i atraktivno. Poznati su po svojim raskošnim bedrima.

8. Najdraži: Blizanci

Njihova dragost svakoga može da osvoji. Uz to, ruke Blizanca su izrazito atraktivne, nežne i lepe. Blizanci su takođe super prilagodljivi, što ovaj znak čini još privlačnijim.

9. Najseksi: Škorpija

Škorpijina odlučnost i asertivnost čine ovaj horoskopski znak jednim od najseksi znakova. Prednost im je i to što su požudni i maštoviti u seksu.

10. Najverniji: Rak

Žena Rak je najvernija osoba koju ćete ikad upoznati. Verojatno najljepše ruke Zodijaka pripadaju ženi Raku. Moraćete da ih dodirnete i da im se divite.

11. Najsuptilniji: Jarac

Dok Strelac drži prvo mesto za lepa bedra, Jarac definitivno ima najljepše noge. Duge i skladne noge čine Jarca fizički privlačnim jer ih niko ne nosi bolje ili lepše od dame Jarca. Ipak, njihova najatraktivnija osobina je njihova ambicioznost.

12. Najprilagodljiviji: Vodolija

Nisu svi blagosloveni lepim gležnjevima, ali Vodolije jesu. Oni se mogu pohvaliti vrlo lepim člancima nogu i sjajno izgledaju u suknjama i haljinama. Njihova najatraktivnija osobina je ambicija, kako za njihovu budućnost tako i za budućnost društva, piše Your Tango, a prenosi Index.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati