Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2024. 18:44 29

Vučić će ići SAMO na skup SNS u Novom Sadu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se svojim naprednjacima zbog toga što im ovog puta nije mnogo pomogao u kampanji svojim prisustvom, te saopštio da će se pojaviti na skupu u Novom Sadu, u nedelju. Po svemu sudeći, to će biti i jedini miting vlasti na kojem će Vučić govoriti, a dva su razloga za to.

Aleksandar Vučić je u četvrtak uveče bio gost Gorislava Papića u emisiji "Četvrtkom u 9". Tom prilkom je odgovarao na pitanje gde vidi najveća iskušenja po pitanju rezultata predstojećih lokalnih izbora i kazao da će na mnogo mesta biti teško, jer su se ponovo svi ujedinili.

- Moram ljudima iz SNS-a, koji toliko volim, i koliko poštujem i stranku Rasimu Ljajića i SPS, uz sve naše razlike, da se izvinim jer ja sada moram da obavljam velike državne poslove. Biću sa njima u nedelju na skupu u Novom Sadu i onda mene šest dana opet neće biti od preostalih 10 - rekao je Vučić.

Kad Vučić kaže "svi su se ponovo ujedinili", to se zapravo odnosi isključivo na Novi Sad, gde je cela opozicija stala na jednu listu. Čak i predstavnici stranaka koje bojkotuju izbore u Beogradu.

Po svemu sudeći, Novi Sad će biti najveće poprište izborne bitke, a Vučićev dolazak to i potvrđuje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Medijska indoktrinacija

Zoran Živković [27.05.2024.]




Video dana

Efikasno hlađenje

Anketa

Ko je kriv za sve učestalije nasilje u Srbiji?

Rezultati